Kontakt oss om din reise i dag!

Send oss ditt telefonnummer og epost så kontakter vi deg!

Vennligst fyll inn navn

Vennligst fyll inn epost adresse

Din reisepartner

Gruppereise, firmatur eller konferanse? Vi ordner alt!

TRAVELDESIGN er her for at du skal få maksimalt ut av turen.

En gruppereise innebærer logistikk og planlegging på mange nivå. Det gjelder uansett om gruppen din er på 20 eller 200 personer, om dere skal til Milano eller Cape Town. Dette, samt kvalitetssikring av alle ledd og detaljer under gjennomføring er våre viktigste oppgaver. I tillegg har vi gode avtaler med flyselskap og hotell verden over. TRAVELDESIGNs globale nettverk er kvalitetssikret og godt innarbeidet. Disse relasjonene sikrer gjennomføring, service og sist men ikke minst konkurransedyktige priser.

Men, en reise er mer enn som så.

Med TRAVELDESIGN på laget får du frigjort tid. Du kan fokusere på reisens formål: relasjonsbygging, salg, teambuilding, premiering, faglig fordypning eller felles opplevelser. I dialog med deg skreddersyr TRAVELDESIGN et opplegg. Destinasjon, påmelding, logistikk, opplevelser, gjennomføring – vi ordner alt.

Du får en erfaren prosjektleder som tar seg av alle detaljene og sikrer den røde tråden. Vi er med deg, fra planleggingen begynner til dere er hjemme igjen – inspirerte og fulle av energi.

Hos TRAVELDESIGN står sikkerhet og service i høysetet. Hvis noe uforutsett skjer, er vi alltid tilgjengelige – 24 timer i døgnet. Hos oss er du trygg.

Webdesign and CMS by Argo ©