BERGEN

Utsøkt sjømatopplevelse på Holmen

Ta med din gruppe på en RÅ sjømat-opplevelse på en av de beste restaurantene i Norge! 

Opplevelsen starter allerede ved den historiske bryggen i Bergen sentrum. Turen til Cornelius tar 25 min med båt og på veien ut har man fantastisk utsikt når man forlater byfjellene og setter kursen mot havgapet. Restauranten ligger vakkert til på en holme i skjærgården rett utenfor Bergen. Her serveres råvarer i verdensklasse av kokker med genuin lidenskap for sjømat! Et besøk her er garantert suksess!

Cornelius tilbyr det mest eksotiske den vestlandske skjærgården kan by på til både lunsj og middag. Menyene er inspirert av været og dagsformen til kjøkkenteamet. Man kan også få skalldyrkurs, vinsmaking og foredrag om man ønsker det. Foredraget er gjerne ved ankomst og krydrer oppholdet med historien til restauranten, råvareeventyr, forretningskrumspring og damehistorier.

Karin Lampe | Daglig Leder
+47 4000 8580
karin@traveldesign.no
LinkedIn

Vil du vite mer?

Fyll ut skjema, så kontakter vi deg.